sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Raitaa ja karvaa

Tein tuossa männäviikolla ostoksia - jälleen kerran niitä laadukkaita. Hehee...
Tämä räsymatto maksoi 15 €. Väri näyttää läheltä tosi punavoittoiselta, mutta kauempaa katsoen siinä on itse asiassa mukana aika paljon pinkkiä. Ihmettelen edelleen, että Hidalgon ensikommentti oli: "no sehän on ihan ok". Ai niin, hänhän on ihanjees-mies. Totta puhuen matto ON oikeasti ihan tosi ok tuohon paikkaan. Kesäisin meillä on siinä usein limenvihreä karvalankamatto, mutta näin keväällä kaipaan jotain vieläkin raikkaampaa ja veikkaanpa, että tämä matto asuu olkkarissa piiiiitkään. Siin hää ny o!
Toinen kauppareissun löytö oli tämä karvakasa pyllyn lämmikkeeksi. Harmaa pehmoisuus irtosi 20 eurolla. Oli siellä valkoisiakin, mutta jotenkin tämä harmaa väri toi mieleen ratkiriemukkaan Specsaversin mainoksen, jossa eläinlääkäri luulee (lähinäön puutteessa) vanhaa karvareuhkaa rotukissaksi. Tämä toimittakoon kissan virkaa meidän huushollissa, kunnes toisin todistetaan. Kyseessä ei todellakaan ole mikään oikea talja, mutta matsku on tosi pehmeä ja mikä tärkeintä, se ei kutita, kuten aiemmin kokeiltu kalliimpi versio, jonka jouduin pitkin hampain palauttamaan.

Ollaan oltu tämä viikonloppu kaksin Jäbän kanssa. Hän on ihanaa seuraa: ei riehu, tekee jo välillä omia juttujaan ja halailee "rakasta äitiä" noin puolen tunnin välein. En valita! Eilen käytiin Friskis&Svettis-jumpassa ja Jäbä oli tosi ihmeissään, kun joka toinen leidi moikkasi häntä nimellä, vaikkei me olla tuolla Arabian salilla käyty ikinä hänen kanssaan. Se johtui tietysti siitä, että ennen Jäbän syntymää ja jonkin aikaa sen jälkeenkin vedin itsekin jumppia. Moni ohjaajakollega muistaa hänen suht harvinaisen nimensä noilta ajoilta ja Facessakin se toki esiintyy harva se postaus.

Voice of Finlandia on katseltu urakalla ja täytyy myöntää, että safkapuoli on ollut enempi herkuttelua. Täytynee ottaa (taas kerran) itseään niskasta kiinni.


Mulla on muuten tekeillä yksi farkkuihin liittyvä tuunaus. Saa nähdä tuleeko tästä ikinä yhtään mitään...palaan asiaan myöhemmin.

Joo ja hei!! Tänään sitten Kerho tykittää Jokrut kesälomalle (tai paremminkin KHL:ään), eikös juu?! Taas hassuttelee vastustajaa Hoo-Pee-Koo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti