sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Vaatteet on mun aatteet
Eilisen mälsäpäivän jälkeen tänään oli jo paljon parempi pössis. Jäbä tuli yöllä isoon sänkyyn, mutta nukuttiin silti ilmeisesti kohtalaisen hyvin. Aamupala oli eiliseen tapaan astetta parempi: vihersmoothie, juguannos ja vaniljalla maustettua kahvia maitovaahdolla.

Aamupalan jälkeen pesin yleisimmin käyttämäni meikkisiveltimet (kuva unohtui). Hävettävän harvoin tulee siveltimiä pestyä, vaikka niitä lähes joka päivä käytän. Pesu-urakan jälkeen jätin siveltimet kuivumaan ja siirryin yläkertaan sukkalaatikon tykö.
Ihan hirveästi on sukkia kertynyt. Koitin olla ankara ja heittää pois kaikki nukkaantuneet ja käyttämättä jääneet sukat ja sukkahousut. Oikeesti, viidentoista minuutin homma ja voilà! Laatikko näyttää ihan miellyttävältä, ainakin muutaman päivän ajan :-)Iltapäivällä päätin palkita itseni ja lähdin Jumboon aleostoksille. Ollaan duuniporukalla lähdössä Leville viikonlopuksi ja toivoin, että löytäisin jotain kivaa skimbavaatetta. Löysinkin!Nimittäin valkoisen skimbatakin...juu juu, väri on melkoisen arka, mutta olen himoinnut valkoista takkia jo pitkään ja tämä takki oli yli 50 %:n alennuksessa. Peak Performancen tuotteet ovat toki tosi kalliita alelaarista ostettunakin, mutta en voinut vastustaa kiusausta. Tämä takki sopii sekä rinteeseen että kaupungille (lumilukkokaitaleen saa poistettua samoin kuin hupun) ja on toivottavaa, että kyseessä on monivuotinen vaate. Mutta joo, kyllähän se kirpaisi.

Eksyin vielä JC-farkkuliikkeeseen, josta olen tehnyt muutamia hyviä farkkuostoksia - niin tälläkin kertaa.Kokeilin valehtelematta ainakin kymmentä paria ja lopulta kassalle lähti - tietenkin - se ensin sovitettu pari: G-Starin Boyfriend-malliset farkut. Takamus/haara on hieman laskettu ja lahkeen sisäsaumaan on istutettu extrakaitale (näistä fiksauksista tulee mallinimeen termi "Tapered", joka lupailee "modernia ja rennompaa siluettia"...hmm). Edestäpäin malli on tuollainen aika perusfarkku. Päälläni sattui olemaan pitkä t-paita, jonka vaan rullasin tuohon vyötärölle, joten yläosa ei kyllä erotu kovin hyvin.

Ihastuin pesuun ja kulutuksiin ja uskaltauduin ostamaan ekan kerran tuollaiset löysät farkut. Yleensähän meikän farkut ovat enempi piukkaa sorttia. No, nähtäväksi jää, miten nämä kotiutuvat vaatekaappiini.
Hupaisan samanvärinen tuo JC:n pussi kuin meidän lattia.

Mainitsinko jo, että tykkään tosi paljon Fotor-kuvankäsittelyohjelmasta. Siis tooooosi paljon! Hölmömpikin kuva muokkautuu helposti paljon kivemman näköiseksi reunuksilla, tarkennuksella ja muilla pikkukikoilla. En tiedä, hämääkö kuvankäsittelyohjelman käyttö ketään, mutta itse tykkään näistä kuvista paljon enemmän kuin kameraan tallentuneista alkuperäisistä, joten Fotor rulaa taatusti jatkossakin.

Osimoilleen semmoisia sunnuntaijuttuja tällä kertaa. Antskulle vielä onnittelut Sketsihahmokisan voitosta; kruunu meni täysin oikeaan osoitteeseen, jo toista kertaa. Jussi Vatanen on uskomattoman moni-ilmeinen näyttelijä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti