lauantai 1. helmikuuta 2014

Hämärän rajamailla

Olin eilen tosi kurjassa kunnossa; flunssa meinasi iskeä päälle ihan väkisin. Kurkku oli tosi kipeä ja yskiminen sattui koko yläkropassa. Vietettiin Jäbän kanssa rauhallinen kahdenkeskinen rentoiluilta, kun Hidalgo oli menoissaan. Katseltiin Star Wars Lego -pätkiä oikein urakalla ja syötiin poppareita ja suolapähkinöitä (Jäbä söi myös jätskiä). Minä join litratolkulla teetä, vaikka en yleensä ole teenjuoja ollenkaan. Jotain hyötyä siitä kuitenkin taisi olla, sillä tänä aamuna fiilis on jo ihan toinen. Jäbä könysi kainaloon heti kuuden jälkeen ja nyt on menossa jo kolmas kahvikupponen.

Olen tänään menossa ystävän luokse remonttihommiin. Heidän perheensä osti uuden asunnon ja pieni pintaremontti on paikallaan ennen muuttoa. Tästä huolimatta oli heti aamulla sellainen fiilis, että tänään tarvitaan mageet kynsilakat! Eiks tää nyt ole ihan järkevä homma remppapäivänä?!




Olen vieraillut säännöllisen epäsäännöllisesti Jos edes kynnet -blogissa ja siellä on kyllä niin hienoja kynsiä, että oksat pois. Itsellä kun ei ole sen paremmin rakennekynsiä kuin mitään varsinaisia kynsitarpeita (kuten leimasimia ym.), niin tulos ei tietenkään ole lähelläkään samanlainen ja vastaavaan siisteystasoon en tule TO-DEL-LA-KAAN ikinä pääsemään, mutta inspiroidun aina ihan hulluna tuolla sivustolla käydessäni. Nyt sitten päivän sana on skittlete. Se tarkoittaa käsittääkseni sitä, että kynsissä on useampaa eriväristä/erilaista lakkaa jotenkin toisiinsa sointuvasti. Oli mitä oli, mutta mulle oli yön aikana (?) tullut visio skittlete-kynsistä.


Aluslakaksi lykkäsin Essien Nourish me:n. Peukalot, etusormet ja pikkurillit lakkasin Essencen Vampire's Love -lakalla (sävy 02 Into the Dark), josta muuten johtuu postauksen otsikko - kyseinen lakka näet on Twilight-leffasarjan innoittama lakka, jonka ostin syksyllä Lanzarotelta. Nimettömät lakkasin kahteen kertaan L'Orealin Color Riche -sarjan lakalla Sequin Explosion, joka on mukavan sinisävyinen glitterilakka. Keskisormiin laitoin ensin Dependin läpikuultavaa 041-lakkaa, mutta en tykännyt siitä. Kakkoskierroksella keskisormeen tuli pohjalakan päälle yksi kerros Vampire's Lovea ja sen päälle ohut kerros Sequin Explosionia. Etusormiin vetäisin kaiken hyvän päälle L'Orealin mattaista päällyslakkaa; muut kynnet viimeistelin Mavalan Minute Quick-Finishillä.



Olen itse ihan huipputyytyväinen näihin kynsiin. Kyllä nyt kelpaa remppailla! (joo joo, kuulen hymähdyksenne tänne asti). Tuo väri on luonnossa jonkin verran sinisempi kuin kuvassa, mutta sävy on mukavan hämyinen ja utuinen.

Tämä aamu on muutenkin ollut tehoaikaa; eiks niin, että aikainen lintu madon nappaa jne. Sain nimittäin juuri hetki sitten valmiiksi viimeisimmän neuletyöni, josta taisin jo aiemmin laitella jotain kuviakin. Tuon tuubihuivin tein siis Katrin kontti -blogin ohjeen mukaisesti; lankana käytin Novitan Teddyä.





Neuleen pinta on ihanan eläväinen ja väri on sopivan maanläheinen. Bling erottuu söpösti sieltä täältä (luonnossa enemmän kuin tässä kuvassa). A mí me gusta!

Kynsiin soveltuvasti kaivoin pipoksi ihanan sinisen Gina Tricotin tähtipipon ja Hidalgolta saamani Gantin roosanvärisen kaulahuivin. Etsin vielä jostain kätköistä samansävyisen huulikiillon (seKÄÄN ei näy kuvassa) ja voilá! Iloista lauantaita itse kullekin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti