tiistai 20. elokuuta 2013

Kylppärijuttu

Huhheijaa, näin sitä viikot kuluvat ja blogi huutaa tyhjyyttään. Josko sitä syksyn lähestyessä alkaisi olla taas asiaa tännekin - pidetään tätä tavoitteena!

Ajattelin esitellä teille vähän kylppärin "väripilkkuja". Päätimme tähän kotiin muuttaessamme jättää kylpyhuoneen remontoimatta, sillä se olisi tiennyt paitsi reipasta rahanmenoa myös ajallista katastrofia. Kylppäri sijaitsee yläkerrassa ja sen vieressä on sauna, jota käytämme todella harvoin. Sauna on paremminkin jonkinlainen yhdistetty vaatekuivatus- ja säilöntäpaikka, joskaan sinne ei hirveän pitkäksi aikaa uskalla vaatteita jättää; inhottaa sellainen vaatteisiin joskus pinttyvä tunkkainen haju, joka joskus leijuu liian pitkään huonosti tuuletetussa tilassa tuuletetuista vaatteista.

Muuton yhteydessä ostimme jättimäisen pesutornin - pakko myöntää, että myyjä oli tilanteen tasalla ja suoraan sanoen myi minulle setin, jota emme todellakaan olisi tarvinneet. Kolmen hengen perheessä pyykkiä ei tule ihan hirveitä määriä, joten 8 kg:n kone ja iso kuivuri olivat ehkä hiukan ylimitoitettu ratkaisu. Hyvin ne tilan puolesta kuitenkin kylppäriin mahtuivat ja lisäksi laitoimme seinille kaksi Ikean tankohyllyä ja pyyhenaulakon. Noilla on menty reilut kolme vuotta. Kuten seuraavista kuvista näkyy, laatoitus ei ole ihan tätä päivää...hmmm, pitäisiköhän tehdä pikatuunaus ja maalata mustalla nuo kuviolaatat? Ei niihin tule arjen kiireessä kiinnitettyä huomiota, mutta kyllähän tuo aika surkealta näyttää ;-)
Viime aikoina olen pyrkinyt muovisista säilytysastioista eroon ja tuo villitys saapui viimein kylppäriinkin. Siirsin nestemäiset pesuaineet ja huuhteluaineen lasipulloihin samoin kuin Vanishin.
Tankohyllylle sopivaa tarjotinta olen etsiskellyt jo pitkään. Manhattanin kuvaa kantava tarjotin osui kohdalle H&M Homessa ja onneksi tajusin sen olevan juuri oikean kokoinen.

Näissä pesuainepulloissa etiketit ovat jo valmiina. Olen havainnut, että meillä pestään huomattavasti enemmän värillistä pyykkiä. Liila pesuaine kuluu paljon nopeammin!

Kukkien kasteluvesi oleutuu noissa tummissa lasipulloissa. Olen kyllä suhtkoht tyytyväinen kylppärin asetteluun. Ei ihan ensimmäisenä ole listalla tämän huoneen remontointi (paitsi ehkä se pikatuunaus).


Allaskaappi näyttää aika rujolta, joten siitä vain pieni kuva. "Storage"-kori on sekin peräisin H&M Homesta. Se on muovitettu sisäpuolelta, joten mahdolliset pesuainevuodot eivät juurikaan haittaa. Hyllylle mahtuu vielä maalausvälinepurkki ja muuta maalauksessa tarvittavaa sälää. Voi kun olisi se tuunaustila, niin ei tarvitsisi näitäkään allaskaapissa säilytellä!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti