keskiviikko 7. elokuuta 2013

SeiloriPirkot

No huh huh, mikä viikonloppu!

Vuotuinen Pirkko-tapahtuma oli taas käsillä. Kyse oli ehtoisen emäntämme Mrs S:n synttäreistä, joiden ympärille on syntynyt Pirkko-käsite jo vuosia sitten. Itse pääsin mukaan ensimmäisen kerran vasta vuosi sitten (en todellakaan saata uskoa, että en muka saanut aiemmin järjestettyä aikaa osallistua näihin superhypermahtaviin bakkanaaleihin). Nämä bileet taisivat olla peräti kuudennet laatuaan ja tämänkertainen teema oli "SeiloriPirkot".Kunakin vuonna bileillä on ollut jokin teema, joka on sitten toistunut niin vaatetuksessa, koristeluissa kuin asessoreissakin, ohjelmasta puhumattakaan (ArmyPirkoissa olisin todellakin halunnut olla mukana...). Aluksi bileet olivat yksipäiväiset, mutta parina viime vuotena juttu on laajentunut koko viikonlopun pituiseksi häppeningiksi.Tapahtumapaikalle keskisuomalaiseen pikkukaupunkiin oli saapunut eri puolilta Suomea tasan kymmenen Pirkkoa, kukin omalla laillaan emännän sydäntä lähellä.

Pääsimme yllätykseksemme höyrylaiva-ajelulle ja sen jälkeen nautimme makoisan illallisen ihanasti aihetta kunnioittaen koristellulla terassilla.


Lauantaiaamuna vuorossa oli aamujumppa ja iltapäivällä kilvoittelimme erinäisten lajien puitteissa jakautuneena kahteen joukkueeseen. Kisaosio suoritettiin pääasiallisesti uimarannalla ja sen kupeessa. Lajeina olivat mm. tukkihumala, uimapatjan kuljetus laiturin ympäri, tyynysota ja ns. kädenvääntö. Upea kesäsää helli meitä ja vaikka toinen joukkue taisi olla ylivoimainen (on myönnettävä, etten minä kuulunut siihen joukkueeseen), syötiin ihastuttava picnic-lounas leppoisan tunnelman vallitessa. Ihanan rantapäivän jälkeen jaksoimme vielä saunoa ja syödä hyvin. Näistä kuvista voi melkein maistaa nuo tuoreet kesäiset maut.


Eihän me toki pelkästään rehuja syöty (ainakaan kaikki meistä): pääruokana oli tosi herkullisia itse tehtyjä hampurilaisia. Niistä unohdin valitettavasti ottaa kuvia, mikä johtui varmaankin siitä, että itselleni oli osunut grillausnakki ja jouduin keskittymään olennaiseen :-)

Sunnuntaina oli sitten kotimatkan aika. Ensi vuonna kokoonnumme jälleen ja silloin ollaankin Viidakon Pirkkoset :-) Voipi olla, että silloin on leopardikuosi kuumaa kamaa...! Kiitos Mrs S ja apukapteeni! Kiitos Pirkot! Olette ihania!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti