sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Reissuostoksia

Vietimme Natiaisen kanssa reissuviikonlopun. Perjantaina ajeltiin papan luokse yöksi ja lauantaina jatkettiin matkaa syvälle Hämeeseen. Viikonloppuun mahtui niin sisustusunelmia, sydänystävien tapaamista kuin lätkämatsissa piipahtamistakin. Ihanaa, kun on hyviä ystäviä!!

Matkan aikana ehdimme piipahtaa lähes-siskoni Mrs S:n kanssa muutamassakin sisustusputiikissa. Ostoskeikkojen saldo näyttää tältä:








Vaikuttavaa, vai mitä?!

Lauantaina ennätimme "vain" yhteen paikkaan: Tiirinkosken Tehtaalle. Löysimme perille helposti ja miljöö oli kerrassaan hurmaava. Olisin voinut ostaa paikan lähestulkoon tyhjäksi...mutta jouduin tyytymään muutamaan nappiostokseen. Pahoittelen, etten kuvia ottaessani tajunnut ryhmitellä niitä ostopaikkojen perusteella.





Sisältä muovitettuun "koriin", jossa on teksti "Stuff I don't know where to put" aion laittaa epämääräistä roinaa :-) Sen tuleva sijoituspaikka ei ole tekstin mukaisesti ihan vielä selvillä. Tähtikuvioidut muffinssivuoat olivat liian suloisia hyllyyn jätettäväksi, samoin kuin myöskin tähtikuvioiset karkkivuoat (jotka näkyvät tässä kuvassa valitettavan huonosti). Hurmaannuin myös tuosta kaksipuoleisesta hylly/pakkauspaperista. Päällä on graafinen mustavalkoinen puoli ja reunaan on käännetty näkyviin pieni kaistalle toisen puolen ihanaa pastellista. Saattaa olla, että niiden on tarkoitus esittää pisaroita tai sitten ne ovat vaan plänttejä. Ihania murrettuja sävyjä joka tapauksessa.

Harlekiinikuvioitu kolmiosainen laatikkosetti oli vaan ihan pakko ostaa (toivottavasti Hidalgo ei lue tätä blogia...tai ainakaan juuri tätä postausta; voi olla, että ostoperustelut eivät ole kovin pitävät)! Laatikoihin on kaiketi tarkoitus säilöä esimerkiksi keksejä tai karkkeja. Isojen kirjainten alla lukee näet näin: isoimman laatikon C-kirjaimen alla lukee "cookies and cupcakes"; keskimmäisen laatikon b-kirjaimen alla lukee "best biscuits" ja pikkuiseen s-laatikkoon on käsketään laittaa "small sweets".

Mieleen jäi Tehtaalta myös kertakaikkisen pehmoinen talja, joka tuntuisi aivan ihanalta selkää vasten talvisena aamuna, ja huurteisen puuterinsävyinen tähtikuvioitus silkkivillaliina. Oijoi, sydän verta vuotaen poistuin paikalta (osin myös siksi, että meillä oli pirunmoinen kiire).

Lauantai-illan ohjelmassa oli Tehdas-vierailun jälkeen ystävien kanssa lenkkeilyä, saunomista, herkuttelua (kiitos Sammatin huippuleipurille ja muillekin kokeille) ja SingStaria. Sydän täynnä palasin Mrs S:n ainutlaatuiseen huusholliin, jonka sain muuten luvan esitellä blogissa myöhemmin tänä syksynä. Aivan eksklusiivista settiä luvassa!!!

Nukuttuani äärimmäisen levottoman yön kolmen alle kymmenvuotiaan poikalapsen kanssa samassa huoneessa minä ja Mrs S karkasimme sunnuntaiselle kirppiskäynnille. Hämeentien kirppis osoittautui huippupaikaksi.


Ihan uskomatonta, että löysin tällaisia hienoja puulaatikoita ihan pilkkahinnalla. Isoin laatikko maksoi kympin ja kaksi pienempää vitosen kumpainenkin. Hohhoijaa, kyllä tuli selväksi, että ei oltu pääkaupunkiseudulla! Meidän oman kaupungin kohtuullisen surkealla kirppiksellä myydään tavallisia puulaatikoita naurettavaan 29 euron hintaan. 

Hauska pikkutarjotin maksoi vitosen. Pussiin pakatut kaksi kynsikoristepurkkia irtosivat hurjaan 50 sentin hintaan ja lisäksi ostin sivellinsetin 2, 50 eurolla ja pinkit varvaserottimet 50 sentillä. Alla olevassa kuvassa näkyvä suorakaiteen muotoinen tarjotin oli tarjolla kolmen euron hintaan. Toisessa pöydässä sama tarjotin maksoi viisi euroa, mutta tämä halvempi oli paremmassa kunnossa. Ihan hurja mesta!! Tuolla pitää jatkossa vierailla useammin.




Lopuksi kiiruhdimme vielä pikakäynnille Kirstulan Kartanon Vanhaan Puotiin. Sieltä ostin ihanat roosanväriset tuikkupurkit (yllä). Pari muutakin juttua jäi mielen pohjalle kaivelemaan, joten laitoin putiikin osoitteen muistiin :-)

Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu ja erittäin onnistuneet ostokset. Kyl mää niim pal tykkäsin (vaikkei Turuus oltukaan).

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt!
    Uutena lukijana mukana seurailemassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt blogiini! Täytyypä käydä kurkistamassa Keltaiseen Tupaan :-)

      Poista