lauantai 16. marraskuuta 2013

Hei tää ei taida enää olla tuunausblogi...

...vaan enemmänkin kosmetiikka/ostos/vaate/hömppäblogi. No joo, hömppää tää on ollut alusta asti, mutta näköjään tuunaukset on aika lailla paitsiossa nykyään. Ei vaan kuulkaa riitä aika eikä inspiraatio. Tuntuu, että mulla on jonkinlainen syysmasennus, kun monena iltana vaan lösähdän sohvalle ja koko ilta kuluu mitään tekemättä (lue: netissä surffailemassa). Masentavaa, mutta ei nyt auta murehtia moista. Eiköhän sitten taas jossain vaiheessa tuunaushommatkin taas rupea maistumaan. Meillä on täällä kotona tietysti se ongelma, että mitään suurisuuntaista ei pysty kotioloissa tekemään ja jotenkin vaan huonekalujen siirtely ei jaksa kiinnostaa. Jotain on kuitenkin tehtävä, sillä parvekkeella on yksi sisäkäyttöön tarkoitettu hylly, jolle täytyy raivata tilaa sisältä....joo katellaan.

No mutta olihan mulla kuitenkin jotain kerrottavaakin. Työkaverin innoituksesta kokeilin alkusyksystä Dermosilin Dark Chocolate -vartalovoita, joka olikin todella kosteuttavaa tavaraa. Ainoa miinus tulee purkista, sillä pumppupullo olisi vaan niiiiiin paljon kätevämpi ja mukavampi päivittäisessä käytössä.


Nyt tilasin purkin samaa vartalovoita vaniljantuoksuisena ja jotta kaikki vaniljanvihaajat saisivat oikein slaagin, varmistin hajupommin vaniljantuoksuisella vartalon sokerikuorintatuotteella. Hihii...

Pikkuruinen lasipurkki täynnä pieniä voidehelmiä on Skin Comfort -sarjan silmänympärysgeelivoide. Toivotaan, että sillä on näkyviä vaikutuksia...silmänympärykseni ovat nimittäin melkoisen ryppyiset. Heitin juuri parisen viikkoa sitten roskikseen vanhentuneen Dr. Hauschkan sy-voiteen; tuubissa oli jäljellä varmaan yli puolet, mutta totesin tuotteen vanhentuneen, kun tuubista puristaessa tuli ainoastaan jotain epämääräistä nestettä. Juu juu, lupaan ryhdistäytyä.

Tilaamieni kolmen tuotteen lisäksi pakettiin oli lykätty jättipussillinen näytetuotteita (ihana väripläjäys, kuten kuvasta näkyy) ja Dermosilin joulukuvasto. Ihan tiedoksi vaan kaikille asianosaisille, että aion tänä vuonna hankkia kaikki joululahjat Dermosililtä. Siellä oli ihan älyttömän kivan näköisiä settejä ja rupesin heti miettimään, kenelle tuo ja tämä setti olisi justiinsa paikallaan. Hidalgo tosin parahti kauhusta aikeeni kuullessaan: 'mulle et sitten osta sieltä mitään'. Juu en darling.

2 kommenttia:

  1. Tulen hyvälle tuulelle näistä sun jutusteluista. Olet hyvä kirjoittamaan. T. Jossu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, sinäkö se olitkin?! Koitan kirjoitella siten, että teksteistä tunnistaisi minun "ääneni".

      Poista