sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Reissuraportti

Tänä viikonloppuna vierailtiin Länsi-Suomessa rakkaiden ystävien luona. Olen tuntenut Natiaisen A-Gummin ja hänen vanhempansa ekaluokasta lähtien eli vähän päälle 35 vuotta (härregud!). On muuten nähty ja koettu kaikenlaista kivaa noiden vuosien aikana. Useita uusiavuosia ja juhannuksia on vietetty isolla porukalla. Eräänä uutenavuotena ahtauduttiin 10 hengen voimin meidän perheen silloiseen ysikutoseen Saabiin. Noh, tämä tapahtui kultaisella 80-luvulla tai saattoi olla jopa 70-luvun lopussa; silloin lapset oli aina bileissä mukana ja autoilu oli ihan pikkuisen erilaista kuin nykyään. Toisella kertaa oltiin kesälomareissulla Ruovedellä. Viikon verran uiskenneltiin tuplaleveällä uimapatjalla ja takamukset paloivat. Meillä ei nähtävästi ollut ihan aina uikkareita. Pikkuveljeni sai toki olla leikeissä mukana; hänen tehtävänsä oli olla sängyn alla hiirenä. Melko reilua.Tässä kyläpaikassa meitä pidellään aina kuin kukkaa kämmenellä, joten pitihän meillä olla jotain viemisiä: päiväkodin myyjäisistä hankitut tervasydän ja Angry Birds -joulupiparitikkari sekä muutamia joulutuotteita. Olipa joukossa yksi synttärilahjakin.Perjantai-iltana vaan olla möllöteltiin ja nautiskeltiin. Ruoka oli todella makoisaa ja seura luonnollisesti erittäin mieluisaa, joten mikäs oli ollessa.
Lauantaina sen sijaan päätettiin lähteä samoilemaan Haukkavuoren maisemiin. Pontimena toimi ajatus makkaranpaistosta ulkoilualueella sijaitsevalla laavulla.


Makkaranpaistajan rooli maistui Natiaiselle. Myös Yoda valomiekkoineen oli näköjään eksynyt samalle reitille...

Puoli tuntia paluumme jälkeen alkoi tuulla ja sataa räntää, joten reissu oli täydellisesti ajoitettu. Illan tullen räntäsade loppui ja alkoi hiljalleen pakastua.


Tänä aamuna kuura peitti maan.

Mainio reissu kaikinpuolin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti