sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Viikonlopun saldoraportti

Ihana pitkä viikonloppu vetelee viimeisiään, joten ajattelin raportoida (lue: kehuskella) aikaansaannoksillani.
Aloitetaan joulukorteista. Tavoitteena oli saada kortit valmiiksi tämän viikonlopun aikana, mutta se ei ihan toteutunut, sillä ratkaisevalla hetkellä kultatussista loppui hönkä. Onneksi huomasin postin joulukorttikuoressa lohduttavan tekstin: deadline onkin vasta 13.12. joten minulla on vielä muutama päivä aikaa käydä ostamassa uusi kynä ja kirjoitella kortit loppuun. Kuoret on valmiiksi kirjoitettu ja pojat auttoivat postimerkkien liimaamisessa, joten ei tuossa mahdottomasti hommaa enää ole.
Piparitalo sentään saatiin valmiiksi. Ihan onnistunut tönö siitä tuli! Kiinnitin osat sokerikuorrutteella "normaalin" sulatetun sokerin sijasta ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvä neuvo (löytyi netistä, tietty). Paljon helpompi oli työstää osia, kun ei tarvinnut varoa sormien palamista. Tänään sitten käytiin Jumbossa ostoksilla ja tarkoitus oli etsiä taloon asukkaita ja ehkä jotkut led-valot. Clas Ohlsonilta ostimmekin joulupukin ja lisäksi sieltä löytyi kuin löytyikin pikkuruisia led-valoja sisältävä paketti. Kotona yllätys oli melkoinen, kun led-valot olivat violetit ja pukki puolestaan väriä vaihtava kaveri. No, pukilta taisi olla jo alunperin puhti pois, sillä hän ei kovin pitkään vilkkunut (taisi olla ihan hyvä juttu). Violetit valot mökissä on vissiin vaan siedettävä. Natiainen halusi laittaa muutaman lego-ukkelin talon asukkaiksi, joten piipussa on nyt olento ulkoavaruudesta, ovella Endorin kapinallinen ja ikkunalla peräti Anakin Skywalker. Luojan kiitos Tasavallan tykkialus ei mahdu laskeutumaan tälle pöydälle (Natiaisen mielestä se kyllä mahtuu ihan hyvin)!

Käväisin eilen ystävälläni Rva Napolikerholaisella ja vietettiin mukava iltapäivä, minä neuloen ja hän purkaen. Piipahdettiin myös Tapanilassa Mosa Interiors -putiikissa; ihan hauskan näköinen pulju. Ostin sieltä maidonvaahdottimelle kapoisan säilytysmukin sekä muutaman puisen joulukuusenkoristepallon, mutta enpä muistanut kuvata niitä.Tässä eilisen iltapäivän tulos: jo pari kuukautta sitten aloittamani neuletakki on jo kohtalaisessa vaiheessa. Pitkän tauon jälkeen sain jatketuksi työtä ja nyt työ on siinä vaiheessa, että etupuolet ovat valmiit ja seuraavaksi on jatkettava selkäosa saman korkuiseksi. Kuten huomaatte, IHAN PIKKUISEN on pääteltäviä lankoja...huoh. Olikohan sittenkään järkevää käyttää seitsemää (7!) lankaa?!


Sain lainaksi Outi Pyyn Trashion-kirjan, jossa olikin tosi hienoja diy-juttuja. Inspiraatiolistalle päätyivät ainakin nahkapalahame (kuvitelkaa nahkapaloista väsätty kynähame...veery nice!) ja huivitoppi. Jäänkin täten miettimään, mistä saisin vuorokauteeni muutaman tunnin lisää???!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti