perjantai 20. joulukuuta 2013

Ruuvit löysällä?
Ehei, ei enää! Saimme nimittäin firmalta joululahjaksi akkuruuvinvääntimen; tosi suloisen sellaisen! Ei tämä varmaan kaikkia miellytä, mutta minusta vekotin on aika liikkis. Aion laittaa tämän tuunaus-kamojen joukkoon työhuoneeseen, josta se on helposti noudettavissa tarpeen tullen. Muut työkalut säilytetään nimittäin varastossa ja muutaman metrin matka ulkoilmassa on joskus vaan kertakaikkiaan ihan liikaa...

Kyllä kelpaa ruuveja kiristellä, vai mitä? Tässä yllä kuvassa mukana iLuuri, jotta näette, kuinka pienestä laitteesta tosiaan on kyse.

Ja hei, voitteko kuvitella: tuossa vääntimen yläreunassa (lähellä hopeanväristä reunusta) on bensatankin kuva; sitten kun akusta rupeaa hööki loppumaan, bensavalo syttyy. Kuinka briljanttia?! Lisäksi akkutelineessä, jossa näette rivin erilaisia vaihtopäitä, on paikat kolmelle "suosikkipäälle". Olen aivan myyty.


Myös Hidalgo sai omasta työpaikastaan herkkukassin, joka olikin melkoisen muhkea. Kassissa oli "kaikkea" Presidentti-kahvista konvehtirasiaan ja herkkupähkinöistä hanhenrasvaan (!). Olipa mukana jopa pötkö konjakkimetvurstia! Aika huikeeta.Natiaisen kanssa väkerrettiin viikolla pikkulahjat päiväkodin opeille ja johtajalle; pussittelin tuollaiset söpöt pienet muffinssit, jotka oikeastaan ovat vessaan tai vaatehuoneeseen tarkoitettuja tuoksupesiä, ja liimailin kartongille pikkuiset tarrat. Natiaisen sain kirjoittamaan sisäsivulle oman nimensä ("siis viis kertaa, en jaksa äiti!").

Nyt onkin sitten edessä parin viikon päiväkotitauko, joka todellakin tekee hyvää Natskulle. Hän viihtyy päiväkodissa loistavasti, mutta päivät ovat pitkiä ja nyt on pojalla menossa semmoinen halailukausi, että oksat pois. Vähän väliä halaillaan ja pussaillaan, joten rento oleskelu tekee todella hyvää. Suuntaamme tuttuun tapaan Hämeeseen joulunviettoon eikä paluulippua ole vielä leimattu. Luvassa on sukulaisvierailuja, möllöttelyä, singstaria, seurapelejä ja pari jumppaakin olen saanut ohjelmaan mahdutettua. Siihen malliin on tullut syötyä suklaata jo tähän mennessä, että jumpalle on todellinen tilaus :-)


Onpa mukava aloitella joululoma, vaikka lunta ei olekaan. Eiköhän me kuitenkin saada joulu aikaiseksi ilman luntakin. Näillä mennään, niin sanoakseni. Mauri Kunnaksen joulukassista napatun kuvan myötä:

"Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti