lauantai 15. kesäkuuta 2013

Anger management

Tänään on siivottu varastoa, joka on kooltaan n. 2 x 4 m. Voi hyvänen aika, kuinka paljon roinaa sinne jatkuvasti kertyy...huoh. Tässä kuvassa oltiin saatu varasto koko lailla tyhjäksi eikä totta puhuen ollut kauhean hyvä happi. Jotenkin tuo varaston siivous vaatii aina todellista anger managementia, ja erityisesti raivauksen alkuvaiheessa ahdistus on syvä. Kauhealta näyttää tuo rojumäärä.


Aika paljon tavaraa tuli heitettyä pois; itse asiassa urakka alkoi jo eilen, kun pojat kävivät heittämässä peräkärrykuormallisen roinaa kaatopaikalle. Mukana meni meidän takapihan "puutarhakalusto" - meidän edellisessä kodissa ollut kirsikkapuinen keittiön pöytäkalusto, joka oli saanut muutaman elinvuoden lisää takapihan patiolla. Sekä pöytä että tuolit olivat toki menneet jo tosi huonoksi, sisähuonekaluja kun alunperin olivat, joten oli aika heivata koko kalusto. Emme jää kaipaamaan!!!

Seuraavissa kuvissa on meininki jo aivan toinen :-) Hyvät fiilikset jylläävät sitä enemmän, mitä pitemmälle siivous ja järjestely etenevät. Näköjään jäi vielä seinäpintaa ihan tyhjäksikin. Siihen voisi ehkä kehittää jonkun hyllyjutun, kunhan saadaan palautettua tädille nuo punaiset nukenvaunut. Niistä puuttuu kuomu kokonaan, mutta onpa niissä kuitenkin Natiaisen rakas Helle-nukke saanut monesti hyvät päikkärit. Nyt kuitenkin alkaa olla aika palauttaa vaunut takaisin oikealle omistajalle.


Tässä vielä kuva varaston toisesta päädystä. Mustan peltikaapin ostin vuodenvaihteessa Tarinoita talosta -blogin Katilta. Ostohetkelllä kaappi oli punainen, mutta maalasin sen samantien mustaksi (käytin maalaukseen mustaa tartuntapohjamaalia, joten mahdollinen värinvaihto tulee olemaan suhteellisen helppoa). Kaappi oli alunperin meillä tuulikaapin perukoilla, mutta se tuntui sille paikalle - ehkä värinsäkin takia - liian isolta ja niin poloinen joutui ns. ulkoruokintaan varastoon. Aika epäkäytännöllinenkin kaappi on vähine hyllyineen. Ostin kyllä aikaa sitten Parolan Aseman Katjan Vintagen viemää -kirjassa annettujen ohjeiden mukaisesti popniittivekottimen, jonka avulla olisi voinut tehdä kiinnittimet lisähyllyille, mutta niinkuin minulle kovin usein käy, ns. niksi saa niskalenkin eikä sitä kuitenkaan tule loppujen lopuksi toteutettua. Mainittu popniittityökalu osui silmiini varastoa siivotessa ja on myönnettävä, että se oli edelleen alkuperäispakkauksessaan...


Varastosta löytyi muuten yksi vanha maitolasinen valaisin, josta irrotin sähköjohdon pois. Katsotaan myöhemmin, saanko siitä tuunattua jotain hauskaa.

Nyt on kyllä hyvä mieli, kun saatiin varasto siistiksi ja turhaa kamaa vähemmäksi. Huomenna vielä saan toivottavasti vanhoja vauvanvaatteita kierrätykseen ystäväperheeseen. Äitiyspakkauskin nimittäin löytyi varaston uumenista ja se olikin yllätyksellisesti täynnä pikkuruisia ja vähän isompiakin vauvanvaatteita, joita näköjään olin hillonnut talteen. Hyvännäköisiä olivat edelleen ja mitä todennäköisimmin osa pääsee uusiokäyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti