maanantai 10. kesäkuuta 2013

Reissuostoksia

Viikonloppuna oli siis firman kesäjuhlat. Toista kertaa peräkkäin vietimme juhlat merellä Tallinnanristeilyllä. Tosi kivaa oli näissäkin juhlissa ja minun puolestani tämä voisi olla vaikka perinne. Jotenkin älyttömän mukavaa, kun matka on niin pitkä; kakkospäivänä on ruhtinaallisesti aikaa hengailla  ja höpötellä ei-niin-humalahakuisesti.... Molemmilla kerroilla on myös sää suosinut matkalaisia. Viime vuonna meillä oli ns. bilehytti, jonka parvekkeella oli todellakin aurinkovoide tarpeen. Tällä kertaa vietimme aikaa julkisella aurinkokannella, jossa sielläkin paistoi aurinko täydeltä terältä.

Maihinkin saimme itsemme rahdatuksi. Puolentoista tunnin pituisen täsmäiskun jälkeen minulla ja duunikaverilla oli mukana yhteensä kolmet uudet kengät ;-) Laivalta piti tietysti ostaa kotiin karkkia ja Natiaiselle lego-tuliaisia. Lisäksi löysin itselleni mustan laukun. On tässä laukussa sopivasti myös perusväriäni roosahtavan beigeä, mutta kun perusväri on musta, niin saatoin perustella tämän ostoksen - mulla ei ole yhtään mustaa pikkulaukkua! Siis tällaista kesään soveltuvaa yliolan versiota. Olipa tuo vielä 30 prosentin alennuksessakin. En ehkä olisi halunnut ostaa juuri tämänmerkkistä laukkua, mutta olen etsinyt mustaa laukkua jo aika pitkään ja kesä on NYT eli laukuntarve on hyvinkin akuutti.

Aika söpöt nämä minun ostokseni, eikö vaan? Kenkien sisäpohja on siis toden totta korkkia ja se jos mikä tuntuu mukavalta varpaiden alla. Laukkuun tein melkoisen määrän lisäreikiä ja nyt se keikkuu sopivasti tuossa lanteella.
Ja ajatella, en ostanut yhtään karkkia itselleni!! Huima saavutus meikäläiseltä. Harvemmin olen samaan kyennyt ;-)

2 kommenttia:

  1. Ooh mitkä kengät! Tykkään!
    Hieno suoritus karkittomista tuliaisista. Mäkin kielsin ettei S saa tuoda yhtään karkkia kotiin sieltä.. olen ollut suhteutetussa karkkilakossa vapusta lähtien (suhteutettu: äitienpäivänä ja synttärinä sai toki syödä karkkia:)).

    VastaaPoista
  2. Eivätkö olekin hienot! Näyttävät livenä vielä kauniimmilta kuin noissa kuvissa. Suhteutettu karkkilakko kuulostaa hyvältä - tsemppiä! Mä koitan vastustaa "aina", mutta ei kyllä kovin hyvin onnistu. Terveisin nimimerkki Pari englannin lakua matkalla kurkusta alas...

    VastaaPoista