lauantai 1. kesäkuuta 2013

Se on sitten kesä!!

Voi tätä onnea! Kyllä lämmin sää vaan on yksi maailman parhaista asioista. Tänään vietimme ihanaa hellepäivää: aamupäivällä Natiaisen surffitukka sai kyytiä ja heti perään oli minun vuoroni saada tukkaan uutta väriä. Eipä varmaan ole kenellekään yllätys, että en ole täysin tyytyväinen lopputulokseen. Onhan se vaalea, mutta valitettavasti liian keltainen minun makuuni, niinkuin lähes aina. Niin se vaan on, että meikäläisen kielitaito loppuu silloin, kun pitäisi puhua kampaajaa. No, ensiapuna lykkäsin tukkaan sitruunamehua ja vietin loppupäivän ulkosalla. Lounasta nautimme terassilla. Tällä kertaa lautasella oli savustettua lohta, grillattua tomaattia ja paprikaa, sieni-pähkinä-sipulipaistosta ja salaattia. Erittäin VHH lounas, me like!



Jälkiruoaksi nautin mukillisen jääkahvia ja kipollisen saksalaismarketin saksanpähkinäjäätelöä - mun mielestä maailman parasta jäätelöä. Tämä jätski ei kaipaa mitään lisukkeita ;-)



Kesäkukat alkavat olla parhaassa kukoistuksessaan. Pelargonit ja miljoonakellot sopivat mukavasti keskenään samaan istutukseen ja vanhan peltisaavin paikkaa on helppo vaihdella tarpeen mukaan. Tässä kuvassa kukat näyttävät melkein punaisilta, mutta todellisuudessa ne ovat tietysti pinkkejä. Meidän pihalla ei ole yhtään punaista kukkaa eikä myöskään tule, mikäli se minusta on kiinni.




Iltapäivällä käytiin vielä koko perheen voimin kiertämässä Talman par-3 -kenttä. 5,5-vuotias jaksoi hienosti kaikki 9 reikää. Kertaakaan hän ei valittanut eikä hermostunut. Uskomaton jannu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti