keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Tosi pinkki meininki (ja ihan vähän oranssi)!!!

Oi hyvänen aika. Olen vieläkin ihan ekstaasissa eilisen P!nkin keikan jäljiltä. Olen tykännyt hänen musiikistaan jo vuosia ja muutama vuosi sitten olin keikalla Kaisaniemessä. Onneksi saimme ihanan ystäväni kanssa hankittua liput Areenan keikalle, tosin "vain" piippuhyllypaikat - onneksi kuitenkin tosi hyvät sellaiset. Paikoiltamme näki koko shown tosi upeasti ja millaisen shown!!


Oli pakko nähdä vähän vaivaa ja laittautua pinkkiin kostyymiin. On muuten melko tymäkkää ainetta tuo L'Orealin confettikynsilakka. Näyttää aivan sairaan hyvältä kynsissä ja on todella kestävää, mutta mutta mutta...kulutin osapuilleen 6 vanulappua hinkatessani confetteja äsken pois. Kysymyksessä ei todellakaan ole mikään pikalakka, mutta esim. viikon lomareissun tuo kestää kevyesti! Saa käyttää, mut ei oo pakko ;-)

Areenalla minulla oli mukana pikkuinen pokkarikamera, joten kuvien taso ei ole kummoinen. Sainpas kuitenkin (tahtomattani, myönnetään) hauskan miniatyyrikuvan onnistumaan. Tämän kuvan napsaisin ennen shown alkua.


Tässä vielä hehkuttelua shown keskivaiheilta. Ihan uskomattomat nuo taustakuvat ja härdellit. Lisäksi voi vaan ihmetellä tuon naisen vatsalihaksia. Voi hyvät hyssykät.


Ihana fiilis jäi keikasta eikä fiilistä juurikaan himmentänyt edes se tosiasia, että jouduin kävelemään asemalta kotiin, kun en ollut hoksannut ajaa sinne pyörällä lähtiessä. Itse asiassa tuo matka pelottaa aina ihan pikkuisen, asummehan pahamaineisella paikkakunnalla (nuorisovankila ja kaikki, hihi). Tällä kertaa en kuitenkaan pelännyt, sillä kädessäni kannoin urheiluliikkeen muovikassia (keikalla se oli toooosi kätevä). Olin nimittäin ennen keikkaa piipahtanut urheiluliikkeessä ja ostanut upouudet ihanat jumppakengät. OI OI OI!! Järkeilin, että jos joku murhamies tai raiskaaja aikoo hyökätä kimppuuni, saan hänet taltutettua muovikassillani. Ja niinhän siinä kävi, että matka sujui tältä kassialmalta oikein joutuisasti ja turvallisesti. Tänään kävin aivan mielettömän hikisessä ja ihanassa zumbassa uusine kenkineni ja kyllä ne vaan toimivat kuin junan vessa!


2 kommenttia:

 1. Pink on niiiiiin hyvä! Ehkäpä vielä joskus pääsen keikallekin.

  Tosi mageet jumppatossut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään noista itsekin, vaikka oranssi ei todellakaan kuulu lempiväreihini. Vaihdoin vanhoista tossuista nauhat noihin, niin nyt on sentään vähän violettia mukana. Kyllä toimii!!

   Poista