maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikonlopun satoa

Palaan vielä viime viikonloppuun. Perjantainahan oli se meidän yritysmaratonviesti, jossa tavoitteenamme oli olla sadan parhaan joukkueen joukossa kuntosarjassa. Tämä tavoite tuli täytettyä; sijoituksemme toki alkoi numerolla 9, mutta oli kuitenkin selvästi alle 100 :-) Oma juoksuni sujui tosi mallikkaasti. Tavoitteeni oli juosta lenkki noin 13 minuutissa ja yllätys olikin suuri, kun loppuajakseni kellotettiin 11.40!! Jee...! Ensi vuonna on pakko olla taas mukana, oli se vaan niin älyttömän mukava tapahtuma.

Lauantaipäivä sujuikin sitten toipuessa jälkipeliriennoista. Sunnuntaina sentään saatiin aikaiseksi käydä ajelemassa isolla kirkolla. Kahvila Caruselin erinomainen vuohenjuusto-tomaattimunakas vei kielen mennessään ja mansikkajätskikin taisi maistua.
Myöhemmin käytiin vielä Stockalla ja lisäksi halusin piipahtaa H&M Home -liikkeessä Aleksilla. Sieltä ostin pari hauskaa juuttikankaista säilytyskoria. Noihin voisi ehkä säilöä Natiaisen pikkulegoja tai muita pieniä osia. Sisäpinta on nimittäin muovitettu, joten pikkupalat eivät tipu rakosista pois.Illalla kävin vielä käsittämättömän hikisellä zumbatunnilla. On se vaan ihanaa!

2 kommenttia:

 1. Voi miten mukavan kuuloinen viikonloppu on sinulla ollut. :)
  Onnittelut hienosta juoksusuorituksesta! Itsensä ylittäminen on ihan parasta! :)

  Tosi kivat nuo säilytyskorit,kelpais mullekin! ;)
  Kivaa viikkoa sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viikonloppu tosiaan oli kaikenlaista kivaa täynnä. Vielä kun tuon juoksun saisi koodattua mieleensä ihan järkevänä ja hyvänä harrastuksena...

   Olen tosi tyytyväinen noihin koreihin. Itse asiassa ne mahtuvat mukavasti myös esim. Expedit-hyllykköön *vink vink*

   Poista