tiistai 14. toukokuuta 2013

Hidalgon nahoissa

Nyt on kuulkaa monta rautaa tulessa. Tuskin olin saanut teepaitakorin purettua ensimmäisen kerran pohjalevyyn asti (ei mennyt ekalla kerralla niinkuin Strömsössä...), niin eikös pitänyt ruveta jo leikkelemään Hidalgon vanhaa nahkatakkia palasiksi. En tajunnut ottaa takista kuvaa ennen tuunausta, joten tässä palaset jo leikeltynä.


Tarkoituksenani on siis väsätä nahkatakin palasista olkalaukku. Unelmieni olkalaukku on sellainen kätevän kokoinen yliolanlaukku, johon mahtuu lompakko, nesessääri, puhelin ja muut tärkeelliset tavarat ah-ta-mat-ta (muutamakin liian pieni yliolanlaukku lojuu käyttämättömänä kaapissa).

Leikkasin laukun etuosan siten, että sain etupalaan nappilistan. Vyölaatikosta löysin samanvärisen nahkavyön, josta aion tehdä laukkuun olkahihnan. Tuo nahkatakki on ihan kauniisti patinoitunut yksilö, joten ainoastaan ompeluosio voi pilata hyvän lopputuloksen. Hmm, täytyy siis piakkoin piipahtaa kangaskaupassa ostamassa nahkaneuloja ja oikean väristä lankaa.

Teepaitakorin tavoin tämäkin tuunausidea löytyi Parolan Aseman Katjan kirjasta Sormustin ja sorkkarauta. Katsotaan jossain vaiheessa, miten tämä projekti etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti