maanantai 6. toukokuuta 2013

Pyöreän pöydän ääressä

Kesäpaikkamme "Pönde" tarjoaa loputtomalta tuntuvan aarrekammion vanhojen tavaroiden tuunaajalle. Omistajan suosiollisella myötävaikutuksella olen saanut luvan ottaa vanhasta aitasta yhden jos toisenkin huonekalun tai esineen tuunattavaksi. Tämä mukavan muotoinen pöytä oli vuosia työn alla, kunnes viime kesänä sain viimeisteltyä sen lopulliseen asuunsa. Alunperin pöytä taisi olla lakattu, mutta sieluni silmin näin sen valkoisena - kuinkas muuten. Tuolloin en ollut vielä perehtynyt Nitro Morsin tehoon, joten poistin lakan käsikonstein. Aikamoinen homma siinä oli ja taisipa tuo työ kestää useamman kesän. Tyypilliseen oinas-tapaani ehdin kyllästyä moneen kertaan moiseen puuhaan...

Paikallisesta rautakaupasta kävin ostamassa pienen purkin valkoista himmeää maalia ja se tulikin käytettyä viimeistä tippaa myöten. Itse asiassa pinta olisi ehkä kaivannut vielä yhden kerroksen maalia - hiottu pinta imaisi maalin tosi tehokkaasti - mutta toisaalta pinta on nyt mukavan elävän näköinen.


Pöytä sopii mainiosti olohuoneeseemme. Alahyllyllä voi säilyttää uusimpia sisustuslehtiä ja Natiaisen Lego-kuvastoja. Varsinainen pöytätaso on niin iso, että siihen mahtuu mukavasti kaukosäädinkippo (Tine K Homen purkki, jonka sain Tarinoita talosta -blogin Katilta - kiitos!), pikkukulho sekalaisia kamoja varten (kuten Natiaisen päiväkodissa isänpäivälahjaksi tekemä selänhieronta-apulainen) ja vieläpä omppukonekin. Kyllä meitin nyt kelpaa!

1 kommentti:

 1. Kivalta näyttää!

  Sun kannattaa tehdä tuonne sivulaitaan lukijaluettelo, niin sinun blogiin voi liittyä lukijaksi :)
  Sen voi lisätä täältä..
  Ulkoasu->Lisää gadget->sivulaidasta muita laajennuksia->Lukijat

  -Punainen- :)

  VastaaPoista