sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Digijärkkäri!!!

Voi jestas, minkä yllärin Hidalgo ja Natiainen järjestivät tälle aamulle. Meillä on jonain vuosina ollut hieman erimielisyyksiä äitienpäivän viettotavoista enkä aina ole ollut ihan tyytyväinen, mutta tänä vuonna pojat kyllä yllättivät minut ihan täydellisesti.

Herättyämme herrat lauloivat kovaäänisen onnittelulaulun ja Natiaisen paketista kuoriutui Äiti-patsas. Kerrassaan suloinen teos, joka luonnollisesti pääsee kunniapaikalle lipaston päälle. Tämän jälkeen minulle ojennettiin kaksi isoa pakettia, joista painavammasta kuoriutui DIGIJÄRKKÄRIKAMERA (siinä toisessa paketissa oli kameralaukku)!


Blogimaailmaan tutustuttuani olen ymmärtänyt, että blogeissa kuvat ovat aika tärkeässä osassa ja usein on myös niin, että mitä paremmat kuvat, sitä enemmän blogi kiinnostaa muitakin kuin vain tekijää itseään. Meillä on ihan hyvätasoinen digikamera ja sillä olen nyt innostunut napsimaan kuvia. No nyt sitten tämä - toki aloittelijatasoinen - digijärkkäri vie jutun tietysti ihan uudelle tasolle. Tuntuu tosi hienolta ottaa kuvia ihan noilla automaattiasetuksillakin, saati sitten itse säädellen. Aika onneton olen toistaiseksi kuvien kanssa, mutta eiköhän se taito tässä pikkuhiljaa kehity. Kameran mukana tuli ohjekirjan lisäksi toinenkin opus, jossa annetaan hyviä vinkkejä ja opastetaan edelleen paremmaksi kuvaajaksi. Way to go boys! Ihana inspiroiva lahja! Taisipa tuo Hidalgoakin itseäänkin hiukkasen kiinnostaa...

Tässä vielä muutama harjoitteluotos tältä ensimmäiseltä päivältä. Eka kuva on otettu anoppilan pihapuusta. Taustalle jäi talo ja autoja; hmm, vähän pitää vielä opetella...toinen kuva on naapurin rouvan kauniista fuksianpunaisesta ruukkukukasta (lieneekö krysanteemi?). Ihana väri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti