sunnuntai 13. lokakuuta 2013

65 kukkasipulia...eikäkun matkavalmisteluja

Tarkoitukseni oli istuttaa 65 kukkasipulia maahan. Kunnianhimoista, vai kuinka? No ei se ihan niin jännää ollut; ostin Citymarketista laatikon, jossa nuo 65 sipulia oli valmiina. Ajatuksena oli laitella ne maahan tänään (kelikin olisi ollut varsin suosiollinen), mutta kuinkas sitten kävikään? Lähdin shoppailemaan :D


Näin jälkikäteen ajatellen kauppakeskusreissu ei ollut ehkä ihan paras idea näin keltaisten päivien aikoihin, mutta ei siellä mikään ryysis ollutkaan. Ostoskoriin tarttui kaikkea pientä ja luonnollisesti äärimmäisen tärkeää...

Viininpunainen valkopilkkuinen farkkuhame löytyi kympillä hönkkymönkystä. Natiaiselle löysin tosi hupaisan Cool boy -teepparin Name It -puodista. Tuo jäbä paidassa taitaa olla Robin, mikä ei tod Natiaista haittaa (toim. huom. kuuntelemme parhaillaan Ropsun uutta levyä ja Boom-Kah on ihan älyhyvä biisi!!). Jäbän tennarit on oranssit, joten äiti on tyytyväinen värikoodailuun. Hehe. Vaaleat biksun yläosat löysin vitosella; kesällä ostin jo alaosat ja noita oikeastaan menin etsimäänkin. Matkalla tarvitaan nenäliinoja ja mikäpä olisi lentoreissulle parempi kuosi kuin Lentsikat-leffan hahmot.

Huomenna startataan aamunkoitossa kohti Kanarian saaria...jee!! Ihan huippujuttu. Päätin valmistautua kerrankin ajoissa ja lakkasin kynnet jo muutama päivä sitten. Tässä käytetyt lakat:


Vasemmalta lukien:
- L'Oreal Resist & Shine Titanium sävy 603
- Mavala sävy 49 White
- Essie päällyslakka No Chips Ahead
- Essie sävy 14 Fiji
- Lumene Natural Code glitterilakka sävy 56 Sparkle Burst

Varpaisiin valikoitui tummanpunainen Lorkun lakka. Se on jo aiemmin osoittautunut erinomaisen kestäväksi lakaksi ja väri - vaikka onkin ihan oikea punainen - on sen verran kylmänsävyinen, että sopii useimpiin vaatteisiini. Laiskuuttani lakkasin vain yhden kerroksen. Päälle lisäsin isovarpaisiin Lumenen glitterilakkaa yhden kerroksen. Huom. kuvia ei ole mitenkään paranneltu, joten en kehota kiinnittämään huomiota (kuiviin) yksityiskohtiin.Juutuin eilen pitkäksi toviksi selailemaan Jos edes kynnet -blogia, jossa oli aivan mahtavia lakkauksia. Voi että kadehdin niitä ihmisiä, jotka kykenevät toteuttamaan hienoja lakkauksia omiin sormiinsa. Kyseisessä blogissa näkemästäni upeasta lakkauksesta innoittuneena päätin toteuttaa saman jutun itsellenikin, mutta kesäväreissä. Juu, ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä...Tulos lienee suht ok, mutta näyttää vähän epäsiistiltä valkoiselta lakalta, mikä ei suinkaan ollut tarkoitus. Alle laitoin kaksi kerrosta Essien Fijiä. Siinä vaiheessa oli vielä ihan hyvä meno päällä. Lakka on ihana peittävä vaaleanpunainen, mutta kun sudin ohjeiden mukaan lähes kuivalla siveltimellä päällä pysty- ja vaakaraitaisia vetoja valkoisella Mavalalla, niin värit olivatkin liian lähellä toisiaan ja kuluneen rappauksen ajatus jäi toteutumatta. Nyyh... Vetäisin päälle vielä Essien päällyslakan, mutta saattaapi olla, että heitän tuohon vielä illemmalla kerroksen jo mainittua glitterilakkaa. Kaiken kukkuraksi lakka rupesi lohkeilemaan jo eilen, eli homma kusi pahemman kerran. No. Käyn zumbailemassa näillä kynsillä ja katson sitten tilanteen uudelleen.

Muistattehan kesällä tuunaamani Converset. Syksyn ja reissun kunniaksi etsin paikallisesta Tyykipuodista (se on oikeasti sen kangasputiikin nimi, ihqua!) vinonauhaa ja tekaisin Conkkuihin uudet nauhat. Melko päheet!No niin. Tällaista tällä kertaa. En ole vielä kertaakaan tehnyt postausta iPadilla luurista puhumattakaan, joten katsotaan, saanko postausta aikaiseksi matkan aikana. Jos en, niin sitten tavataan muutaman viikon päästä! Joka tapauksessa, hauskaa lokakuun jatkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti