sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Paperihommissa

Pakko myöntää, että meikäläinen tykkää paperinpyörityksestä. Olen eksynyt sellaiseen ammattiin, jossa saan toteuttaa tuota intohimoani päivät pitkät. Ei niin, ettenkö työskentelisi enimmäkseen tietokoneella; hommaan vaan kuuluu printata KAIKKI mahdollinen. Tätä periaatetta meikäläinen toteuttaa hämmästyttävällä innokkuudella (työkaverit voivat vahvistaa tämän).

Paperin lisäksi tykkään kovasti pilkuista (ja niiden viilaamisesta myös). Paikallisesta sisustusputiikista olen hamstrannut ihania pilkkukuosisia lahjapapereita. Osassa papereista pilkut ovat itse asiassa tähtiä tai sydämiä, mutta kauempaa katsoen kaikki kuosit näyttävät pilkullisilta.


Muutama kuukausi sitten innostuin päällystämään muutaman kenkälaatikon noilla lahjapapereilla ja pilkkuja saivat pintaansa myös keittiön avohyllyjen reunat. Olen itse asiassa jopa vähän yllättynyt siitä, kuinka hyvin washiteippi on kestänyt hyllyjen reunoissa. Päädyt eivät ole yhtään rispaantuneet.

Vasemmanpuoleisessa laatikossa säilytän teetarvikkeita. Itse juon teetä vain sairastaessani, mutta vieraita varten olen kerännyt pienen valikoiman erilaisia teelaatuja.

Tähtikuvioidussa laatikossa on kahvipaketteja pahan päivän varalle. Kaakaot ja kahvinporot säilytetään lasipurkissa ylähyllyllä. Hidalgo kyllä purnaa, kun koura ei mahdu purkkiin. Niinpä purkissa täytyy aina olla niin paljon poroja, että lusikkaa ei tarvitse työntää syvälle purkkiin. Sorry man!


Tänään sain viimein päällystysinspiraation. Raahasin loput säilyttämäni kenkälaatikot keittiön pöydän ääreen (Natiaisen aamupala keskeytyi pahan kerran, mutta hänpä oli tyytyväinen, kun joku oli seurana) ja rupesin päällystämään niitä. En älynnyt ottaa laatikoista "ennen"-kuvia, mutta eivät ne kummoisia olisi olleet. Ihan tavallisia kenkälaatikoitahan nämä.


Oletteko muuten huomanneet, että nykyisin suuri osa kengistä, erityisesti urheilukengät, pakataan laatikoihin, joiden kansi aukeaa ylöspäin eikä ole enää irrallinen osa? Mälsää. Niitä laatikoita on aika hankala päällystää enkä jaksanut nytkään ruveta kikkailemaan niiden kanssa.


Ylimmäinen laatikko on päällystetty kaksipuolisella lahjapaperilla, jota taannoin ostin Tiirinkosken Tehtaalta. Katsokaa, miten ihastuttava tuo kääntöpuolen pisarakuosi on. Aivan ihqu!

3 kommenttia:

 1. Onpa tullut kauniita! Ihana, kun jaksat värkätä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta tuo päällimmäinen oli ihan paras, mut kyllähän noita muitakin kelpaa täytellä. Kun vaan keksisi, mitä niihin laittaa ;-)

   Poista
 2. Tosi kivasti tuunatut laatikot. Kiitos ideasta! :)

  VastaaPoista