tiistai 22. lokakuuta 2013

Pyryharakka Loves Pöllö

Se on kuulkaa moro taas. Kotona ollaan ja reissu on tehty. Olipas muuten mukava reissu! Lanzarote näytti parhaat puolensa ja sää todellakin suosi. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt! Viimeisenä allaspäivänä oli muutaman tunnin pilvistä; muuten paistoi aurinko lähes koko ajan pilvettömältä taivaalta ja iltaisin ei tarvinnut pitkähihaista ollenkaan!


Todistusaineistoa matkasta on hyvin vähän. Pikkupokkariin oli kertynyt peräti kahdeksan kuvaa ja iLuurissa oli toinen mokoma, joista tämä oli ainoa allasfiilistely. Jokseenkin säälittävää...löytyi sieltä sentään Natiaisen uimakuva.



Tässä vielä kellujen kanssa, mutta äidin shoppaillessa pojat olivat harjoitelleet snorklausta ja kellut olivat lentäneet romukoppaan!!! Oliko vähän iloinen pikkupoika vastassa, kun ostoskassien kanssa raahauduimme hotellille shoppailupäivän jälkeen.

Meikäläisen matkoilla shoppailu on olennainen osa matkariemua. Tällä(kin) kertaa budjetti oli aika vaatimaton, joten koetin tehdä järkiostoksia. Hehe. Minut tuntevat tietävät harakkamaisen ihastukseni kaikkeen kimaltavaan...ja kyllähän sitä kimallusta tälläkin reissulla irtosi. Check these photos out!


Lentokentältä hamstrasin pullollisen Kanebon "ihmeitätekevää" Essence-seerumia (kuvassa keskellä). Saapi nähdä, miten tehoaa minun rutikuivaan ihooni. Aurinko ei tietysti parantanut asiaa, vaikka tällä kertaa kyllä ihoni voi paremmin kuin viimeksi Thaimaassa, jossa piti ihan paikallisen apoteekin antimia käyttää ihon kunnostamiseksi. Kumma juttu, miten joskus ennen oli niin, että aurinko teki iholle hyvää...se taisi olla ennen tätä kultaista keski-ikää!! Prkl.

Kanarialla kuten yleensäkin Espanjassa kosmetiikka myydään yleensä erillisissä shopeissa. Yhdestä bongasin hauskan mustan glitteri-eyelinerin (ylläolevassa kuvassa oikealla). En kokeillut tuotetta vielä, mutta toiminee erityisesti pikkujouluaikaan...!

Vasemmalla kuvassa Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -klassikko. Aiempi tuubini on kestänyt about 8 vuotta, mutta nyt oli viimein aika ostaa uusi. Lentokoneesta olisi saanut 34,50 eurolla setin, johon sisältyi perustuubin lisäksi huulirasva (huulipunamuotoinen) ja käsivoide. Koskapa olin juuri ostanut L'Occitanen pikkuisen käsivoidetuubin, päätin kuitenkin odottaa saarille ja ostaa pelkän klassikkokasin. Dalia-kemppariketjun liikkeestä löytyikin setti, jossa oli kasituubin lisäksi huulivoidetuubi (suojakerroin 20) ja tämän setin hinta oli 20,23 euroa. Nähdäkseni tein hyvän ostoksen!

Etualalla vielä ihanat siipimäiset korvikset, jotka löytyivät muutamalla eurolla Fund Grube -myymälästä. Kiitos vaan M-L taannoisesta korvisinspiraatiosta!


En tajunnutkaan olevani tämänsorttinen kynsilakkafriikki....näköjään mukaan tarttui peräti 6 eriväristä lakkaa! Etualalla Layla-merkkinen kuuden euron arvoinen Velvet Effect -lakka (sävy 05, jos se jotakuta kiinnostaa). Kaveri jo totesi lakan aika onnettomaksi käyttää, tai siis ilmeisesti tämä on jonkin sortin puuteri, jota ripotellaan kostean lakan päälle. Remains to be seen... Vasemmalla hiekanruskea Lola-merkkinen lakka (sävy 030 Dove). Kokeilin tätä jo Lumenen Natural Code -glitterin kanssa ja toimi erinomaisen hyvin. Ihana sävy!! Hinta oli muistaakseni vitosen verran.

Loput lakat ovat Essence-merkkisiä ja ihan naurettavan halpoja. Kolme euroa pullo kustansivat nämä kaunokaiset. Lola-lakan vieressä The Twilight -nimikkolakka Breaking Dawn Part 2 (jos muistan oikein, niin eikös kyseisen leffasaagan kakkososa ole juuri tuon niminen?). Sävy on nimeltään 01 Jacob's Protection ja vaikka se ei kuvasta näy, niin lakka on väriltään sinisenmusta ja siinä näkyisi olevan seassa sinertäviä hileitä. Keskimmäisenä on samantyyppinen Vampire's Love -sarjan sävy 02 Into the dark. Kuten kuvasta näkyy, sekin on sinertävä lakka, mutta veikkaisin vähän läpinäkyvämmäksi. Glitteriä on tässäkin. Oikeanpuoleiset lakat ovat Essencen "perussarjaa" Colour & Go, sävyt 165 here's my number (sparkle sand effect) ja 109 off to miami! Viimemainittua laittelinkin jo viikon keskivaiheilla varpaisiin ja se toimi vallan mainiosti allasolosuhteissa.

Tässä kohtaa pitäisi varmaan olla lakat kynsillä......mutta ei nyt ole. Laittakaapas kommenttiboksiin infoa, jos haluatte nähdä lakat tositoimissa.

Postauksen otsikkoon pääsemme juuri nyt. Tsekatkaapas tämä ihana ihana roosanvärinen pöllökoru, jonka bongasin Fund Grubesta. Kolme euroa maksettuani olin tämän suloisen kaverin omistaja, enkä olisi malttanut ottaa korua pois kaulasta ollenkaan. Pöllön kruunu on ihan irtonainen osa ja vain roikkuu tuosta ketjusta eli killuu pöllön päässä mitenkuten milloinkin. Aivan hurmaava!!


Ihastuin ikihyviksi myös tuohon sormukseen. Sivusta katsoen "golfpallo" on läpinäkyvä, mutta päältä katsoen se toistaa pohjan valkoista kimallusta ihanasti. (Mainitsinko jo, että tämä huippulaadukas sormus maksoi 4,95 €?) Go harakka go!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti