keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sporttimeininkiä

Se olisi sitten perjantaina se yritysmaratonviesti, josta aiemmin mainitsin SportsTracker-postauksessa. Harjoittelu on ollut säännöllisen epäsäännöllistä ja lisäksi olen zumbaillut pari kertaa viikossa. Pakko on todeta, että lajista riippumatta karkkivärit saavat ainakin minut liikkeelle.



Tässä kuvassa olevilla varusteilla pitäisi pärjätä. Ostin noin kuukausi sitten nuo Niket ja olen ollut tosi tyytyväinen. En normaalisti todellakaan juokse ikinä, joten en osaa sanoa niiden laadusta mitään, mutta ainakin omaan jalkaan ne ovat sopineet tosi hyvin. Ei mitään kipuja tai hiertymiä. Nauhat vaihdoin neonvärisiin, kun mustat tuntuivat aika tylsiltä ja nyt ovat sporttikuteissakin värit niin pinnalla. Asicsin juoksupöksyt ostin paikallisesta Intersportista. Noissa pöksyissä on harmaat "juonteet" takareiden kohdalla, ne näkyvät hieman tuolta keltaisten kuulokkeiden alta. Hassua, että reiden takaosat näyttävät noiden raitojen takia tosi lihaksikkailta! Juoksupaita on firman logolla varustettu. Melkoisen tylsä, mutta olin itse suunnittelemassa sitä, joten ei auta kuin ottaa lusikka kauniiseen käteen ja odottaa lähtölaukausta. Nuo sporttikuulokkeet ovat viime viikonlopun hankinta ja eilen kun kävin lenkillä, niin ei tarvinnut korjata niiden asentoa kertaakaan! Halleluja, ihme on tapahtunut! iLuurin nappikuulokkeet nimittäin tippuivat ainakin minun korvistani noin viiden metrin välein, joten ihan pikkuisen ärsyttävää oli korjailla niitä IHAN KOKO AJAN.

Kuten jo aiemmin on todettu, homman nimi on se, että joukkueessa on enintään 10 jäsentä ja kun Töölönlahden ympäri juostaan 19 kierrosta ja kierroksen pituus on 2,2 km, niin siitä se maraton sitten koostuu. Joukkueen sisällä kukin jäsen voi juosta haluamansa määrän kierroksia. Meidän joukkueessa on kaksi naista ja me kumpikin juoksemme yhden kierroksen, ja pojat jakavat keskenään loput 17 kierrosta. Hehe, moni varmaan jaksaisi tuon 2,2 kilsaa vaikka päällään seisoen, mutta tällaiselle epä-juoksijalle se ON jonkinlainen haaste. Päätin asettaa tavoitteekseni 13 minuuttia (tasaisen vauhdin taulukolla voisi kai juosta 15 minuuttia/osuus ja vielä jäisi ylimääräiset 15 minuuttia yli - aikaa on nimittäin varattu 5 tuntia) ja siinä on kyllä meikäläiselle ihan hyvä haaste. Harjoituslenkillä eilen kävelin ensin kilometrin verran ja juoksin sitten 4,4 km eli tavallaan kaksi osuutta putkeen. SportsTracker antoi ajaksi 25 minuuttia 50 sekuntia eli himpun verran alle 13 minuuttia per osuus. Ihan hyvä suoritus ja siihen pyrin myös kisassa. Silloin on tietysti varaa kiristää lopussa, koska ei tarvitse juosta kuin yksi osuus. Toivotaan parasta, pelätään pahinta :-)

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Kiva kun jätit viestiä niin löysin tänne. :)
    Kiva blogi sinulla,jäänkin heti seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Masha!
      Tää ihan pelasti päiväni, kun sä olet tuollainen blogihirmu :-) Nöyrät kiitokset!
      Bloggailemisiin!

      Poista